45 mil catalanes reclaman apoyo de Europa en Bruselas

45 mil catalanes reclaman apoyo de Europa en Bruselas

Bruelas.-La cifra de 45.000 manifestantes, facilitada por la policía belga, superó este jueves ampliamente la previsión de los organizadores de la manifestación independentista convocada por las asociaciones civiles ANC y Òmnium Cultural. En la cabecera, líderes de Junts per Catalunya,  arropando a su candidato, el expresident de la Generalitat Puigdemont, así como de Esquerra Republicana de Catalunya y de otras organizaciones políticas. 

 

Tweet fijado

2 hHace 2 horas

 
 

???? Avui Brussel·les és de color groc! Hem vingut a fer costat al i al . Reclamem dignitat, llibertat i demòcràcia al cor d'Europa!

 
 
 

 

9 minHace 9 minutos

 

 
 

?? : “Ens hem desplaçat al cor d’Europa per tornar a expressar tossudament el nostre missatge: dignitat, llibertat i demòcràcia. No ens venceran. El clam és massa eixordador com perquè Europa no escolti la nostra reivindicació”

 
 
 
 

 

 

retwitteó
 

El cor d’Europa viu la força de la democràcia i la llibertat de la mà dels ciutadans de Catalunya. Tancar els ulls a aquest clam imparable, és ja des d’ara, un acte de negació de futur per una Europa que només en tindrà de la mà de ciutadans lliures.

 
 
 

 

 

retwitteó
 
 
 
 

 

43 minHace 43 minutos

 

 
 

?? El participa a la manifestació de Brussel·les!

Dejar un comentario

captcha